Władze Fundacji

Prezes Zarządu Fundacji "FANARI"

Magdalena Lewicka-Fanarakis

Jestem szczęśliwą mamą dwójki dzieci. W wolnym czasie lubię podróżować, zwłaszcza do Grecji, w której mieszkałam 10 lat.

Angażuje się całą sobą we wszystko co robię. Niczego nie robię powierzchownie.

Moje motto życiowe brzmi: „Całe nasze życie to działanie i pasja. Unikając zaangażowania w działania i pasje naszych czasów, ryzykujemy, że w ogóle nie zaznamy życia” Herodot

Rada Fundacji "FANARI"

Agnieszka Wilkołek

Jestem 32 letnią, w pełni spełnioną kobietą, posiadającą szczęśliwa rodzinę. Do wszystkiego co w życiu osiągnęłam doszłam tylko i wyłącznie ciężką pracą. Nigdy się nie poddaje w dążeniu do zamierzonego celu. Życie nieraz pokazało mi że bez wsparcia i pomocy drugiej osoby sami nie jesteśmy w stanie zmierzyć się z codziennymi problemami. Siła charakteru i ogromny poziom empatii daje mi nieograniczone możliwości by otworzyć się na ludzka krzywdę i chęć współpracowania w takiej organizacji jaką jest Fundacja FANARI.

„Nie czekaj, aż pojawi się coś dużego. Zacznij w tym miejscu, w którym się znajdujesz, z tym co masz, a zawsze dojdziesz do czegoś wspaniałego. – Mary Monin Morrissey”

Ewa Stuczyńska

Jestem absolwentką studiów prawniczych na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, które ukończyłam w 1995 roku. Po kilku latach dalszej edukacji prawniczej zdobyłam uprawnienia do wykonywania zawodu radcy prawnego. Od roku 2008 wraz z mężem prowadzę własną kancelarię, która specjalizuje się w wielu różnych gałęziach prawa. Prywatnie jestem matką dwóch synów oraz miłośniczką opery, dobrej książki i aktywności fizycznej.